Antalya Barkod Sistemi. Sizden bir yüz, sizden bir program.

Antalya Barkod Sistemi. Sizden bir yüz, sizden bir program.

Antalya da barkod sistemi denildiğinde akla gelen ilk firmalardan biri olmanın haklı gururunu yaşarken siz değerli müşterilerimize antalya da üretim yapan bir barkod sisteminin avantajlarından bahsetmek istiyoruz.

Biliyorsunuz ki bir çok firma bayilikler ile tüm Türkiye'ye hatta belki dünyaya satış ve pazarlama faliyeti göstermektedir. Bayilikler ile ile toplanan hata istekler belirli bir sıra ile toplanarak önceliğinin yazılım destek tarafından incelenerek sıralanması ve bayilerden gelecek olan isteklerin kimi zaman gecikmesi ile istekleriniz az da olsa gecikebilmektedir.

Barkod sisteminde üreticiler ile birebir çalışıyor olmanın en büyük avantajlarından biri de bu bekleme yada hata isteğin iletilmesi konusunun ivedilikle sonuçlanması. Barkod sistemi kullanan müşterilerimiz bilir ki iş ne olursa olsun durmamalı. Konu ile alakalı merkezimizde bulunan destek ekibimiz ve 0850 441 05 15 numaralı destek hatıımız siz değerli müşterilerimiz için hizmete devam etmektedir.

Ülkemiz pandemi döneminde zor zamanlar geçiriyor olabilir. Evden çalışma stratejisi ile sabit numaramız birebir personellerimizin cep telefonuna yönlenecek olup sorunsuz bir şekilde barkod sisteminiz ile alakalı soracağınız her noktada yardımda bulunmak için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteiyoruz.

Barkod sistemlerinde en önemli önceliğimizin işin sorunsuzca devam etmesi olup, bu sebeple her satışımızın ardından 1 yıl boyunca ücretsiz olarak eğitim ve destek hizmeti vermekteyiz.

Sizde seçimlerinizi yaparken isme değil işe göre yaptığınız için teşekkürleri bir borç biliyoruz.

MAĞAZA BARKOD SİSTEMLERİ